Uygulamalarımız appstore googleplay

BAYRAMDA GEÇİRDİĞİ KAZA SONRASI ACI HABER GELDİ

Çankırı’da günlerdir umutla beklenen haber ne yazık ki üzüntüyle sonuçlandı. Bayram tatilinde yaşadığı talihsiz olayın ardından tedavi altına alınan küçük bir öğrenciden gelen acı haber, ailesini, yakınlarını ve tüm sevenlerini yasa boğdu.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2026 23:54
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2026 23:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.olay18.com/
BAYRAMDA GEÇİRDİĞİ KAZA SONRASI ACI HABER GELDİ

Çankırı’nın Bozkır köyünden gelen acı haber, yalnızca bir aileyi değil, tüm bölgeyi derin bir üzüntüye boğdu. Bayram tatilinde geçirdiği kaza sonrası tedavi altına alınan İlker Tuncay İlkokulu 1/D sınıfı öğrencisi Abdülkadir Çolak, verdiği yaşam mücadelesini kaybederek hayata veda etti.

Edinilen bilgilere göre, küçük Abdülkadir bayram tatili sırasında talihsiz bir kaza geçirdi. Yaşanan olayın ardından Ankara Etlik Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınan minik öğrenci için ailesi, yakınları ve sevenleri günlerdir umutlu bir bekleyiş içerisindeydi. Ancak hastaneden gelen acı haber, tüm umutları yerini derin bir hüzne bıraktı.

Abdülkadir Çolak’ın vefatı, başta ailesi olmak üzere eğitim camiasında ve Bozkır köyünde büyük üzüntü yarattı. Henüz hayatının baharında olan küçük öğrencinin kaybı, onu tanıyan herkesi derinden etkiledi. Köy sakinleri ve yakınları, sosyal medya ve çeşitli platformlar üzerinden yayımladıkları taziye mesajlarıyla aileye desteklerini iletti.

Acı haber, iş dünyasında da üzüntüyle karşılandı. Abdülkadir Çolak’ın babası Hasan Çolak’ın, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinden ve Mostar Pastahane Unlu Mamüller Sanayi Ticaret Limited Şirketi ortaklarından biri olması nedeniyle, Çankırı iş dünyası da bu kaybın hüznünü yaşadı. Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yayımlanan taziye mesajında, Abdülkadir Çolak’a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileklerinde bulunuldu.

Bozkır köyünde büyük bir yas havası oluşurken, köy halkının cenaze törenine yoğun katılım göstermesi bekleniyor. Abdülkadir Çolak’ın cenazesinin, öğle namazına müteakip Bozkır Köyü Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

Yaşanan acı kayıp, özellikle çocuk yaşta hayatını kaybeden bireylerin geride bıraktığı derin izleri bir kez daha hatırlattı. Bir öğrencinin eksilen sırası, bir ailenin dinmeyen özlemi ve bir köyün ortak hüznü olarak hafızalarda yer edecek olan Abdülkadir Çolak’ın vefatı, Çankırı’da büyük üzüntü yarattı.

Bozkır köyü başta olmak üzere Çankırı genelinde çok sayıda vatandaş, aileye destek ve taziye mesajlarını iletmeyi sürdürüyor. Küçük yaşta aramızdan ayrılan Abdülkadir Çolak’ın hatırası, onu tanıyanların kalbinde yaşamaya devam edecek.

Olay 18 Ailesi olarak merhum Abdülkadir Çolak’a Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.