ENGELLİ BİREYLERDEN DENİZDE 30 AĞUSTOS COŞKUSU

Engelli bireyler ile Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı mayın harbi dalgıçları 10 metre derinliğe dalış yaparak Türk bayrağını deniz altında açtı.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2025 09:38
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2025 12:25
Kaynak: haberdenizde.com
https://www.olay18.com/
ENGELLİ BİREYLERDEN DENİZDE 30 AĞUSTOS COŞKUSU

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Bağcılar Belediyesi ve Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen Geleneksel Engelsiz Dalış Kampı’nın dördüncüsü, gerçekleştirilen Engelsiz Dalış Etkinliği ile son buldu.

Denizcilik Fakültesi Eğitim ve Uygulama Yerleşkesi Hüseyin Avni Kocaman Deniz Bilim Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, ilk olarak 13 öğrenci ve dalış eğitmenleri suya indi. Ardından engelli bireyler ile Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı mayın harbi dalgıçları 10 metre derinliğe dalış yaptı. Dalgıçlar, çıkışta Şanlı Türk bayrağını deniz altında açarak Zafer Bayramı coşkusunu suyun altında yaşattı.

Kamp çerçevesinde, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) Engelli Dalış Eğitimi Programı kapsamında eğitim gören engelli bireyler sertifikalarını aldı. Başarılı kursiyerler, TSSF Engelli Dalıcı Brövesi almaya hak kazandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.