Uygulamalarımız appstore googleplay

FABRİKALAR BÖLGESİNE 15 METRE GENİŞLİĞİNDE YENİ İMAR YOLU

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2025 19:13
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2025 20:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.olay18.com/
FABRİKALAR BÖLGESİNE 15 METRE GENİŞLİĞİNDE YENİ İMAR YOLU

Çankırı Belediyesi, artan nüfus ve genişleyen yerleşim alanları doğrultusunda ulaşım altyapısını geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, fabrikalar bölgesine daha kolay ve güvenli ulaşım sağlamak amacıyla yeni bir imar yolu açılıyor.

Yeni Yol Detayları:

  • Konum: Abdülhalik Renda Mahallesi, Deveciler Mevkii, Fabrika Sokak

  • Genişlik: 15 metre

  • Uzunluk: Yaklaşık 2 kilometre

  • Kaplama: 22 bin metrekare sathi kaplama yapılacak

  • Tamamlanma Süresi: 1 ay içinde bitirilmesi planlanıyor

Yeni yol, çevre yolu çalışmaları nedeniyle kapanan mevcut yolun yerine geçecek ve sanayi bölgesine ulaşımı daha konforlu hale getirecek.

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şehrin büyümesine paralel olarak altyapı yatırımlarına devam ettiklerini belirterek, “Yeni yerleşim yerleriyle birlikte yaşamı kolaylaştırmak ve şehrimizin ihtiyaçlarını karşılamak için hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Ulaşım ağlarımızı daha da geliştirerek çalışmalarımızın kalitesini artırıyoruz,” dedi.

Bu çalışma, Çankırı’nın sanayi altyapısını destekleyen ve şehir içi ulaşımı güçlendiren önemli adımlardan biri olarak değerlendiriliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.