SADIK AK: “TESİSLERİMİZİ KÜÇÜK BÜTÇELERLE HAYATA DÖNDÜRÜYORUZ”

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kamp Eğitim Merkezi’nde bulunan 1 No’lu Sentetik Futbol Sahası’nda futbol kulüplerine önemli katkı sunacak çalışmayı başlattı. İl Müdürlüğü, yağmur sularının tepelerden getirdiği milin sahaya girmesini önlemek amacı ile istinat duvarının yapılması çalışmalarına start verdi.
Önümüzdeki dönemlerde Çankırı futboluna büyük katkı sağlayacak çalışmanın çok önemli bir adım olduğunu belirten İl Müdürü Sadık Ak, “ 2011’de meydana gelen sel baskınından sonra işlevini yitiren futbol sahasını ufak dokunuşlarla tekrar elverişli hale getiriyoruz. Bakıma muhtaç bütün tesislerimizi küçük bütçelerle adeta hayata döndürüyoruz. Gece gündüz demeden çalışıp, bütün tesislerimizi hazır hale getireceğiz” şeklinde konuştu.
İstinat duvarının tamamlanması ile birlikte ilave tribünler eklenerek, otopark zeminine beton asfalt dökülecek ve çevre düzenlemesi yapılarak 1 No’lu Sentetik Futbol Sahası faaliyetlere hazır hale gelecek.

-
YENİ BAKANLAR KURULU AÇIKLANDI
-
KIZILIRMAK’TA CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE DOLU YAĞDI
-
ARTIRILMIŞ SANAL VE KARMA GERÇEKLİKTE ASELSAN İMZASI
-
KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELEDE DEĞERLER VE MANEVİYAT KONFERANSI
-
OTORAPOR EKSPERTİZ DUALARLA AÇILDI
-
İYOT YETERSİZLİĞİ HASTALIKLARININ ÖNLENMESİ VE TUZUN İYOTLANMASI PROGRAMI