PİRİNÇ UĞRUNA ÖLDÜRESİYE DAYAK

Çankırı’nın Kızılırmak İlçesinde pirinç tarlası meselesi yüzünden yaşlı adamı yeğenleri darp etti. Kavgayı, vatandaşlar ve muhtar güçlükle ayırdı.
Anadolu’ya Tercüman gazetesi muhabiri Şeyma Dursun’un haberine göre, Çankırı’nın Kızılırmak İlçesi Boyacıoğlu köyünde meydana gelen olayda; 82 yaşında ki Veysel Boyacı’yı yeğenleri hastanelik etti.
Veysel Boyacı’nın ailesinin iddiasına göre, Veysel Boyacı babasından kalan pirinç tarlasından kendi üzerine düşen hakkını istediği için kardeşinin oğulları tarafından acımasızca darp edildi.
82 yaşındaki Boyacı, köydeki camide namaz kılmaya gittiği sırada camide yeğeni A.B. ile karşılaşınca aralarında sözlü tartışma başlıyor. “Pirinç tarlasında ki hakkımı istiyorum” diyen amca Veysel Boyacı’yı hak talep ettiği için eline geçen süpürge ve tekme tokatlarla öldüresiye dövdü.
Kavgayı gören köyün muhtarı aralarına girerek A.B.’yi durdurmaya çalışırken, kazma ve balta ile saldırmaya gelen İ.B.’nin “bırakın keseceğim” dediği de iddia ediliyor.
Veysel Boyacı ve çocukları, darp eden A.B VE İ.B hakkında şikayetçi olurken, hak ettikleri cezayı bulmalarını istiyor. Babalarının ölüm korkusundan yeğenlerden kaçtığını söylüyorlar.
Yaşlı adamın kızı Kamer Boyacı, “Babama yapılan bu şiddet yanlarına kalmasın. Babamın kolunu kırdılar. Kulağının arkası kesilmiş, dikiş atıldı. Bu vicdansızlık yaşlı bir adama yapılır mı? Üstelik bir de yeğenleri, bir avuç pirinç yüzünden ne hale getirdiler. Babamı öldüresiye dövmüşler. Biz gerekli şikayette bulunduk, darp raporunu aldırdık. Adaletin yerini bulup, bu insanların yaptıklarının yanlarına kâr kalsın istemiyorum” ifadelerine yer verdi.
Veysel Boyacı ve çocuklarının iddiaları böyleyken, yeğenler tarafından olayın detayları ise bilinmiyor.

-
SEVİLAY KANTAŞ’TAN BİR BAŞARI HİKAYESİ
-
ASKON’DAN GÜNEYDOĞU ÇIKARMASI
-
BAŞKAN ESEN BASKETBOL MÜSABAKALARININ AÇILIŞINI YAPTI
-
DENİZ: “TEK BİR KAYBA DAHA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK”
-
MEVLİD-İ NEBİ HAFTASINDA O’NU ANLAMAK…
-
BAKAN URALOĞLU: “ZENGEZUR KORİDORU TÜRK DÜNYASINI BİRBİRİNE BAĞLAYACAK”