COVID-19 DENETİMLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

İlimizde vaka sayılarının artışının engellenmesi ve salgının kontrol altına alınması için il genelinde denetimler tüm hızıyla devam ediyor. 24 denetim ekibinin il genelinde gerçekleştirmiş olduğu denetimlere katılan Vali Abdullah Ayaz, Necip Fazıl Kısakürek Sokak üzerinde bulunan işletmelerde denetim ekipleri ile birlikte denetimlerde bulundu.
Denetimlerde Vali Abdullah AYAZ, esnaf ve vatandaşlarımıza maske, mesafe, temizliğin salgınla mücadelede büyük rolü olduğunu belirterek, kontrollü normalleşme döneminde toplum sağlığını riske atabilecek tedbirsizlikler ve vatandaşların kurallara uymaması konularında gerekli uyarılarda bulundu.
Denetimlere başlamadan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Valimiz;
“Pazartesi akşamı Sağlık Bakanımız yeni haritayı paylaştı. İlimizdeki vaka sayılarını yüz binde 22’den yüz binde 47’ye çıktığını gördünüz. 2 ayda gelinen yol 2 haftada geri gitti. Onun için tekrar tüm Türkiye’de olduğu gibi sahadayız ama vatandaşlarımızdan tekrar tedbir, tedbir, tedbir istiyoruz.” dedi.
“Pazartesi akşamı Sağlık Bakanımız yeni haritayı paylaştı. İlimizdeki vaka sayılarını yüz binde 22’den yüz binde 47’ye çıktığını gördünüz. 2 ayda gelinen yol 2 haftada geri gitti. Onun için tekrar tüm Türkiye’de olduğu gibi sahadayız ama vatandaşlarımızdan tekrar tedbir, tedbir, tedbir istiyoruz.” dedi.
Alınacak daha çok yol olduğunu belirten Vali Abdullah AYAZ, “Salgın henüz bitmedi normalleşmenin yine yanlış anlaşıldığını ve psikolojik olarak virüsün bittiği ile ilgili bir kanı oluşturduğu kanaatindeyiz. Çok yanlış. Onun için lütfen daha fazla can kaybı görmek yaşamak istemiyoruz. Tedbirlere uyun istiyoruz. Şimdi tekrardan esnaf arkadaşlarımızı ziyaret edeceğiz. Gerekli uyarıları yapacağız. Ama dediğim gibi hepimizin çok dikkatli olması gerekmekte” ifadelerini kullandı.
BENZER HABERLER
-
AYÇİÇEKLER BİTKİSEL YAĞA BUĞDAYLAR UNA DÖNÜŞECEK
-
BAYRAM ÖNCESİ OTOBÜS BİLET FİYATLARINA SIKI DENETİM
-
KUCAKLAMA TAŞI ALT GEÇİT PROJESİNDE İLK BETON ATILDI
-
KÖK HÜCRE TEDAVİSİ ÇANKIRI’DA
-
BAŞKAN ESEN MODERN HAYVAN PAZARINDA CELEPLERLE BİR ARAYA GELDİ
-
GELECEK TARIMDA TARIMIN GELECEĞİ GENÇLERDE
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.