ÇANKIRI EML ÖĞRENCİLERİNDEN TÜM ŞEHİTLERİMİZE SAYGI

Çankırı Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, Okul Müdürü İsmail Karabasmaz öncülüğünde Çankırı merkez ve ilçelerdeki tüm şehitlerimizin mezarlarına tek tek giderek hem dua etti hem de bayraklarını yenileriyle değiştirdi.
Okul bünyesinde ve kendi imkanlarıyla uyguladıkları projeyle herkese örnek olan Çankırı Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, Çankırı Şehitliği başta olmak üzere tüm ilçelerimiz ve köylerimizdeki şehitlerimizin mezarlarını gruplar halinde ayrı ayrı ziyaret ettiler. Ziyaretleri sırasında şehitlerimizin mezarlarının temizliğini de yapan EML öğrencileri şehit mezarları başındaki Türk Bayrakları’nı da yenileriyle değiştirdiler. EML öğrencileri şehitlerimizin ruhlarına Kur’an-ı Kerim okuduktan sonra öğretmenleriyle birlikte mezarlıklardan ayrıldılar.
Bu güzel ve duyarlı davranışlarından dolayı, emeği geçen bütün öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve Okul Müdürümüz İsmail Karabasmaz hocamıza teşekkürler ediyoruz. Gençler, Allah sizlerden de sizleri yetiştirenlerden de razı olsun.

-
YOLDAN ÇIKAN ARAÇTA BULUNAN 1 KİŞİ ÖLDÜ 1 KİŞİ YARALANDI
-
ÇAKÜ YABANCILARA TÜRKÇE ÖGRETİMİNDE AKADEMİK TÜRKÇE ÇALIŞTAYINDA
-
YAĞMUR SUYU DRENAJ ÇALIŞMALARI BAŞLADI
-
YAZ ATÖLYELERİ İÇİN KAYITLAR 15 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR
-
GÜREŞÇİLERİMİZ ALTIN GÜMÜŞ VE BRONZ MADALYA İLE DÖNDÜLER
-
2023 İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI BAŞLADI