ÇANKIRI BİR DEĞERİNİ DAHA KAYBETTİ

Çankırı’mızın sevilen simalarından, Kentbir İnşaat’ın kurucusu, Cevat, Cihat ve Hayrettin Yavuz kardeşlerin babası, eski Belediye Meclis üyesi değerli işadamı Mustafa Yavuz hayatını kaybetti. Mustafa Yavuz Ankara’da bir süredir tedavi gördüğü hastanede sabah saatlerinde hakka yürüdü.
1951 Çankırı doğumlu olan Mustafa Yavuz, Eskişehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunuydu. Çankırı Belediyesi Muhasebe Müdürlüğü’nde çalışma hayatına başlayan Yavuz, daha sonra bu görevinden ayrılarak ticarete atıldı. 1987 yılında Kentbir İnşaat’ı kurarak Çankırı Belediyesi’nde Meclis Üyeliği de yapan Mustafa Yavuz, Hoca Ahmet Yesevi Camii’nin Çankırı’ya kazandırılmasında maddi manevi büyük çabalar sarfetti.
Merhum Mustafa Yavuz’un cenazesi bugün hayatını kaybettiği Ankara’daki hastaneden getirilerek saat 14:30’da Mezarlıklar Müdürlüğü’nde kılınan cenaze namazının ardından Sarıbaba Aile Kabristanı’nda toprağa verildi.
Olay 18 ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.
-
BELEDİYE GENÇLİK SPOR KULÜBÜ FUTBOLUN GENÇ YILDIZLARINI ARIYOR
-
BAŞKAN SOPACI ÇERKEŞ MYO İÇİN BELEDİYE HİZMET BİNASINI TAHSİS ETTİ
-
SERVİS OTOBÜSÜ ŞARAMPOLE UÇTU 3 Ü AĞIR 18 YARALI
-
TÜRK BÜRO-SEN ÇANKIRI KADIN KOLLARI KAHVALTI PROGRAMI DÜZENLEDİ
-
ÇOCUK GELİŞİMCİLER AİLELERİN YOL ARKADAŞIDIR
-
GENÇLİK MAÇINI DOSTLUK KAZANDI