ÇAKÜ KÜTÜPHANESİNE 3 BİN 500 KİTAP BAĞIŞI

Ankara Adnan Ötüken İl Halk Kütüphanesi tarafından üniversitemiz kütüphanesine yaklaşık 3.500 kitap bağışlandı. Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığınca teslim alınan bağış yayınların tüm kütüphane yöneticileri ve personeli tarafından ivedilikle ön tasnif işlemleri yapılmış ve en kısa sürede de kullanıcıların hizmetine sunulması için teknik işlemleri başlatıldı.
Bağışlayıcılar tarafından özenle seçilmiş ve hiç kullanılmamış bu seçkin kitap koleksiyonun muhtevası başta Temel İslam Bilimleri, Hukuk, Edebiyat, Felsefe ve İktisat konularından oluşmaktadır. Söz konusu koleksiyon, özellikle üniversitemizin yeni açılan bölümleri için kütüphanemizin çekirdek koleksiyonunun oluşturmasında önemli bir boşluğu dolduracak niteliktedir.
Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi bu hayırlı işe vesile olan başta Adnan Ötüken İl Halk Kütüphanesi müdürü Sayın Ahmet Çakmak’a, kütüphanenin değerli çalışanlarına ve aracılık eden kişilere müteşekkir olduğunu ifade etti.

-
YILDIZLAR FUTSAL İL MÜSABAKALARI SONUÇLANDI
-
BAŞKAN ESEN ORUCUNU HUZUREVİ SAKİNLERİ İLE AÇTI
-
RECEP NUHOĞLU: “ŞAMPİYON OLMAK İÇİN GİDİYORUZ”
-
KURŞUNLU-ESKİAHIR KÖYÜ YENİ DÖNEM DERNEK BAŞKANINI SEÇTİ
-
BAŞKAN ESEN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE İFTAR YAPTI
-
SPORA VE SPORCUYA VERİLEN DEĞER
DÜNYA ŞAMPİYONU KADİR GÜLEŞEN ÇANKIRI’YA VEDA ETTİ