BİRLİKSPOR 3 PUAN İSTİYOR

Türkiye Voleybol Federasyonu 2.Lig Erkekler 3.gurupta mücadele eden Kızılırmak Belediyesi Çankırı Birlikspor, pazar günü Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu’nda saat 14.00’da karşılacağı Ankara Barosu’nu mağlup ederek, 3 puan almak istiyor.
Bu maç öncesi 9 puanla 3. sırada yer alan Turuncu-Siyahlılar, aynı puanla 2. sırada yer alan Maliye İhtisas Kulübünün üstüne çıkmak istiyor.
Her takımın her takımı yenebileceği bir grupta mücadele ettiklerini söyleyen Teknik Direktör Halil Yüceer, “Bu yüzden kolay maç yok. Puan aslanın ağzında. Üç puanı almak için bütün gücümüzü ortaya koyacağız. Oyuncularıma güveniyorum. Devre arasını iyi değerlendirdik. Yaptığımız hazırlık maçları ve antrenmanlarda oyuncularımın arzulu ve istekli olduklarını gördüm. Pazar günü taraftarlarımızı, evlerine memnun göndermek için elimizden geleni yapacağız. O yüzden; Hasan Fehmi Gökşen’de Buluşalım”diyerek Voleybol tutkunlarını oynayacakları maça davet etti.

-
OKUL ÖNCESİ ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ YEMEK HİZMETİ
-
REKTÖR ÇİFTÇİ İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ’NDE
-
6 YILDIR BİTMEYEN MAĞDURİYET
-
İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU YARIN ELDİVAN’A GELİYOR
-
ÇANKIRI’YI IHLAMUR KOKULARI SARACAK
-
BAKAN KARAİSMAİLOĞLU: “2022’DE YERLİ VE MİLLİ UYGULAMALARLA 138 BİN 445 SİBER SALDIRIYI ENGELLEDİK”