
İYİ Parti Çankırı Merkez İlçe Başkanlığı, olağan kongresine sayılı günler kala hazırlıklarını tamamladı. Parti teşkilatında büyük bir heyecana sahne olacak kongre, 18 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’te Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek.
Kongrede mevcut İlçe Başkanı Kenan Karakuş’un yeniden aday olması bekleniyor. Karakuş’un adaylığı, teşkilat içinde istikrar ve birlik mesajı olarak değerlendirilirken, kongrenin demokratik bir atmosferde geçmesi bekleniyor.
Parti kaynaklarından edinilen bilgilere göre kongreye, il yönetimiyle birlikte çevre ilçelerden de yoğun katılım olacağı tahmin ediliyor. Delegelerin büyük bölümünün mevcut yönetimden memnun olduğu, ancak sürpriz bir aday çıkıp çıkmayacağı ise merak konusu.
İYİ Parti Çankırı teşkilatının yeni dönem hedeflerinin de açıklanacağı kongrede, parti kadrolarının yerel seçim sürecine dair yol haritası belirlemesi bekleniyor. Çankırı’daki siyasi kulislerde gözler, 18 Ekim’de yapılacak kongreye çevrilmiş durumda.
Parti yetkilileri, tüm üyeleri ve vatandaşları kongreye davet ederek, “Demokrasinin en güzel örneğini birlikte yaşayalım” çağrısında bulundu.