AK PARTİ İL BAŞKANI KORAY ERDOĞAN'IN YENİ YIL MESAJI

AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan, yayınladığı mesajla tüm Çankırılı hemşehrilerinin yeni yılını kutladı. Erdoğan, yeni yılın barışın, kardeşliğin ve dayanışmanın hâkim olduğu bir yıl olması temennisinde bulundu. Erdoğan, mesajında şu ifadeleri kullandı:

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2026 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2026 10:42
https://www.olay18.com/

“Yeni bir yıla girerken; birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirdiğimiz, umutlarımızı tazelediğimiz bir dönemin başlangıcındayız. 2026 yılının; Çankırı’mıza, ülkemize ve aziz milletimize sağlık, huzur, bereket ve başarı getirmesini diliyorum.

AK Parti teşkilatları olarak, milletimizin bize emanet ettiği sorumluluğun bilinciyle, durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Hizmet odaklı anlayışımızla Çankırı’mız için, ülkemiz için üretmeyi ve gayret göstermeyi sürdüreceğiz.

Bu vesileyle; başta Gazze olmak üzere, dünyanın farklı coğrafyalarında zulüm altında yaşam mücadelesi veren mazlumların da yeni yılda barışa, adalete ve huzura kavuşmasını temenni ediyor; akan gözyaşlarının dinmesini, insanlığın vicdanının yeniden ayağa kalkmasını diliyorum.”