
Çankırı, 13 Eylül Cumartesi günü unutulmaz bir düğün törenine ev sahipliği yaptı. Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ak’ın kızı Nurefşan Ak ile Mehmet Kanigür, düzenlenen görkemli bir merasimle hayatlarını birleştirdi. Şehrin en dikkat çekici organizasyonlarından biri olarak hafızalara kazınan düğün, geniş davetli katılımıyla adeta Çankırı’nın buluşma noktası oldu.
Düğün töreni, çiftin ailelerinin sıcak karşılamasıyla başladı. Davetliler, genç çiftin mutluluklarına ortak olurken salonda renkli ve unutulmaz anlar yaşandı. Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar ve eşi Didem Taşolar, Çankırı eski Milletvekili Salim Çivitçioğlu, ilçe belediye başkanları, iş insanları, daire başkanları ve sivil toplum temsilcileri düğüne katılarak çiftin bu mutlu gününde yanlarında oldu.
Şehrin protokolünü ve iş dünyasını bir araya getiren düğün, hem davetlilerin buluştuğu hem de birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği özel bir geceye dönüştü. Katılımcılar, genç çiftin yeni hayatlarına attıkları bu adımda mutluluk dileklerini iletirken, Nurefşan ve Mehmet’in düğünü uzun süre hafızalarda yer edecek bir organizasyon olarak kayıtlara geçti.