ÇANKIRI MÜFTÜLÜĞÜ'NDEN ÖRNEK TÖREN

Çankırı İl Müftülüğü, Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında anlamlı bir tören düzenledi. Başarılı din görevlilerine ödüller takdim edildi. Peki kimler ödül aldı?

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2025 00:43
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2025 00:43
https://www.olay18.com/

Çankırı İl Müftülüğü tarafından, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Hafızlık” ve “Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışmaları”nda dereceye giren din görevlileri ile 2025 yılı Vekaletle Kurban Organizasyonunda üstün gayret gösteren personel için ödül ve belge takdim töreni gerçekleştirildi.

İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen törende, dereceye giren görevliler ödüllerini Çankırı İl Müftüsü V. Tahsin Yazgan ve İl Müftü Yardımcısı Sadık Aydoğan’ın elinden aldı. Programda konuşan Müftü Yazgan, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bu tür yarışmaları, din görevlilerinin motivasyonunu artırmak ve görev bilincini güçlendirmek amacıyla düzenlediğini belirtti.

Yazgan konuşmasında, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası vesilesiyle düzenlenen yarışmalarda başarı gösteren tüm görevlilerimizi gönülden tebrik ediyorum. Ayrıca Vekaletle Kurban Organizasyonu sürecinde özveriyle çalışan personelimize de teşekkür ediyorum. Hep birlikte Çankırı halkına daha iyi hizmet için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Tören, ödül takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Etkinlik, hem din görevlileri arasında moral ve motivasyonu artırdı hem de birlik ve dayanışma ruhunu pekiştirdi.