AL BAYRAKTAN GÖK BAYRAĞA SELAM OLSUN

Çankırı’lı hemşerimiz Okan Sütçüoğlu’na, “DOĞU TÜRKİSTAN’DA ZULÜM VAR BİRLİĞİ” tarafından “AL BAYRAKTAN GÖK BAYRAĞA” etkinliği Çankırı il temsilciliği görevi verildi. Daha önce görev yaptığı dernek ve vakıflarda da hep en ön saflarda olan, Gazilerimiz ve Şehit ailelerimiz için gecesini gündüzüne katarak yorulmadan çalışan, bisikletiyle ilçeden ilçeye köyden köye koşturan Okan Sütçüoğlu, bu kez de Doğu Türkistan’da Çin zulmü altında kıvranan kardeşlerimiz için pedal çevirecek.
9 Temmuz Cuma günü tüm Türkiye’de yapılacak olan “Al Bayraktan Gök Bayrağa” etkinliği, eşzamanlı olarak Çankırı’da da düzenlenecek. Doğu Türkistan’daki soydaşlarımıza Kızıl Çin tarafından uygulanmakta olan etnik ve kültürel soykırımın protesto edileceği etkinliğin Çankırı organizasyonu için Okan Sütçüoğlu kardeşimiz görevlendirildi. Etkinlik kapsamında, soykırıma dikkat çekmek amacıyla URUMÇİ KATLİAMI’nın yıldönümü olan 5 Temmuz Pazartesi gününden 16 Temmuz Cuma günü akşamına kadar, Çankırı genelinde DOĞU TÜRKİSTAN BAYRAKLARI dağıtılacak ve bu bayraklar binalara, evlere, işyerlerine asılacaktır.
Hazırlıkları devam eden etkinlikte, 105 x 70 ebadında Doğu Türkistan bayrakları Çankırı’mızın en işlek caddelerine de her yerden görünecek şekilde asılacak, Doğu Türkistan’daki kardeşlerimizin üzerindeki zulmün ve her türlü sıkıntılarının gitmesi için dikkat çekilecek ve dualar edilecektir.
https://www.facebook.com/groups/602632886790445/permalink/1407742882946104/?sfnsn=scwspwa

-
BAŞKAN ÖZTÜRK YENİ PROJESİNİN TEMELİNİ ATIYOR “KAPALI YÜZME HAVUZU”
-
EMEKLİYE BAYRAM MÜJDESİ
-
TUZLU BAĞLARI TOKİ’DE DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN EĞLENCE
-
FEHMİ BÖLÜKBAŞI İYİ PARTİ ÇANKIRI MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
-
ÇANKIRI İL MÜFTÜSÜ MEHMET ŞAHİN GÖREVİNE BAŞLADI
-
ELİF HİLÂL SARAÇOĞLU ÇANKIRI’NIN EN GENÇ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI