Kapalı
  • EURO
  • DOLAR

AK PARTİ’DEN VEFA YEMEĞİ

Çankırı Ak Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen vefa yemeğinde bugünkü ve geçmiş İlçe Başkanları’na teşekkür belgesi verildi. Cumartesi günü Koç Otel’de düzenlenen vefa yemeğine Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Çelik, Merkez İlçe Başkanı Bahri Kılıç, Gençlik Kolları Başkanı M.Furkan Altıntaş, geçmiş […]
Çankırı - 18 Şubat 2020 13:08 A A

Çankırı Ak Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen vefa yemeğinde bugünkü ve geçmiş İlçe Başkanları’na teşekkür belgesi verildi. Cumartesi günü Koç Otel’de düzenlenen vefa yemeğine Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Çelik, Merkez İlçe Başkanı Bahri Kılıç, Gençlik Kolları Başkanı M.Furkan Altıntaş, geçmiş dönem İlçe Başkanları ve partililerle basın mensupları katıldı.

Yemekten sonra söz alan İl Başkanı Abdulkadir Çelik “Bizden önce bu kutlu yürüyüşü başlatıp, bayrağı diğer arkadaşlara devrederek partimizi en iyi yerlere getirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” diyerek başladığı konuşmasına şöyle devam etti:

“Çevreyolu ve Korgun-Kurşunlu yolunda çalışmalar başladı, yakın zamanda Şabanözü-Çubuk yolunda da çalışmalar başlayacak. Eldivan, Orta ilçelerinde doğalgaz evlerde kullanılmaya başlandı. Doğalgaz olmayan ilçelere de doğalgaz kazandırmak için çalışmalarımız sürüyor. IPA projesi için önceki Belediye Başkanlarımızın çalışmaları olmuştu, biz de son Belediye ziyaretimizde Milletvekilimiz Salim Çivitcioğlu’nun girişimleriyle bu projeyi altın tepsi içinde Belediyemize teslim ettik bunun takibi de belediyeye ait. Önceden IPA projesi durduruldu iptal edildi gibi bizi suçlayıcı haberler çıkmıştı. Milletvekilimiz Salim Çivitcioğlu Bakanlığa giderek projenin iptal edilmesi veya başka ile kaydırılması gibi bir durumun söz konusu olmadığını öğrendi. Bizim takiplerimiz ve girişimlerimizle IPA projesi onaylandı. Çankırı’ya yapılan hizmet hepimize yapılan hizmettir, Belediyecilikte devamlılık esastır, bu projenin takibi Belediyeye aittir. Burada emeği geçen önceki dönem Belediye Başkanlarımız İrfan Dinç ve Hüseyin Boz’a teşekkür ediyorum. Her alanda emeği geçen partimizin tüm emektarlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

ÇİVİTCİOĞLU: “SİYASETTE REKABET OLSA BİLE DAVADA BİRLİK ESASTIR”

Çelik’in ardından söz alan Milletvekili Salim Çivitcioğlu da “18 yıldır iktidarda olan Ak Parti hizmetlerine devam ediyor, partimizin kuruluşundan bu yana hizmetleri geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Çivitcioğlu şöyle devam etti:

“Siyasette rekabet olsa bile davada birlik esastır. Olay budur arkadaşlar, bir gün biz de eski olacağız ama şunu bilin ki dava nefesimizin sonuna kadar devam ettirilmesi gereken bir şuur anlayışıdır.

Biraz önce sayın Başkan’ın da söylediği gibi IPA Projesi’ni hazırlayan da takip edip onaylanmasını sağlayan da biziz yani Ak Parti Yönetimi, ancak bugün uygulayan başka bir partiden başka bir arkadaşımızdır, buna saygı duyarım. Teşekkürü altyapı ile ilgili bütün iş bittikten sonra edeceğiz, şu anda teşekkür edilecek birşey yok. İrfan Dinç ve Hüseyin Boz zamanında gerekli girişimlerde bulunduk, günlerce aylarca koşturduk çabaladık ve işi bir noktaya getirdik. Bizim başlattığımız işi imzalamak da arkadaşlarımıza nasip oldu, onlar imzaladılar. Mesele bundan sonra bu hizmeti bitirip Çankırı insanının hizmetine sunmaktır.

Tek derdimiz Çankırı’ya ve Çankırı’lıya hizmettir. Yaptığımız ve yapacağımız her şey insanlarımızın memnuniyeti ve hayat standartlarının yükselmesi içindir.”

AKBAŞOĞLU: “TÜRKİYE KENDİNE GÜVENEN BİR ÜLKE”

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’da “Biz geniş bir aile geniş bir teşkilatız ve teşkilat bizim omurgamızdır” diyerek başladığı konuşmasında şu ayrıntılara yer verdi:

“Bugüne kadar partimize, Çankırımıza emek veren bütün teşkilat mensuplarımıza müteşekkiriz, Allah onlardan razı olsun. Bugün bu bayrağı alıp hizmete devam eden arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.

Türkiye kendine güvenen bir ülke olarak yerli ve milli uçak gemisiyle, tankıyla, topuyla, helikopteriyle, İHA’sıyla, SİHA’sıyla, TİHA’sıyla düşmana ve teröre korku salan bir ülke konumuna geldi. 80 yıldır yapılamayan işler Ak Parti zamanında yapılmışsa bu Ak Parti’nin farkıdır, başarısıdır, gururudur. ABD ve Rusya’ya rağmen Suriye, Libya ve Akdeniz’de izlediğimiz politikalar da kararlılığımızın bir göstergesidir.

Ak Parti döneminde Çankırı Karatekin Üniversitesi’ne kazandırdığımız çeşitli bölümlere Tıp Fakültesi’ni de eklemeyi düşünüyoruz. Bunun yanında yeniden çalışmaların başladığı çevreyolumuzun, Korgun-Kurşunlu karayolumuzun ve Şabanözü-Çubuk karayolumuzun da çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Ayrıca Kurşunlu ilçemizdeki özel sektöre ait seramik fabrikasının da sıkıntılarını halledip yeniden üretime geçmesini sağladık, fabrikaya işçi alımları devam etmektedir, çok yakında üretime başlayacaktır.”

Toplantı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gönderdiği Teşekkür Mektupları’nın eski İlçe Başkanları’na verilmesinin ardından fotoğraf çekimleriyle sona erdi.

Çankırı - 13:08 A A
BENZER HABERLER