reklam
reklam
DOLAR32,4234% -0.02
EURO34,8112% -0.1
STERLIN40,8046% -0.24
FRANG35,5871% -0.25
ALTIN2.430,63% -0,18
BITCOIN64.138,001.327
reklam

AKSOY: “İŞ YAŞAMI EMEKLİLİKLE BİTER AMA POLİSLİK ÖLENE KADAR DEVAM EDER”

Yayınlanma Tarihi : Google News
AKSOY: “İŞ YAŞAMI EMEKLİLİKLE BİTER AMA POLİSLİK ÖLENE KADAR DEVAM EDER”
reklam

19 Ağustos 2017 tarihinde Çankırı Emniyet Müdürü olarak göreve başlamasıyla Çankırı halkının gönlünde taht kuran 1. Sınıf Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, dün (13 Temmuz Salı) yeni görev yeri olan Bolu’ya gözyaşlarıyla uğurlandı. Güler yüzü, tatlı dili, daima insancıl yaklaşımı ve babacan tavırları ile tanınan eski Çankırı, yeni Bolu İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, geçtiğimiz Cuma günü yaptığı basın bilgilendirme toplantısındaki konuşmasının sonunda, “Veda etmiyorum, çünkü veda bir daha bir araya gelemeyecek insanlar için geçerlidir.” dedi.

Aksoy; “Burada bugüne kadar hepiniz görevlerinizi yüksek performans sergileyerek yaptınız, normal işinizin haricinde birçok ekstra iş yaptınız. Şikayet etmediniz, söylenmediniz, size verilen görevlerin hepsini fazlasıyla yerine getirdiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bizim mesleğimizin cilvesi bu, gideceğim yer 12. görev yerim. Yaş haddime 8 yıl var ama ömür haddini bilemeyiz. İş yaşamı emeklilikle biter ama polislik ölene kadar devam eder.

Bizim belki kan bağımız yok ama can bağımız var, birbirimize canımızı emanet ediyoruz. Veda etmiyorum uğur alıyorum, beni uğurluyorsunuz buradan uğurlanarak çıkıyorum. Bilecik’ten uğur aldım Rize’ye gittim, Rize’den uğur aldım Çankırı’ya geldim, Çankırı’dan uğur aldım Bolu’ya gidiyorum. Çankırı’da kaldığım süre içinde fahri hemşerilik beratı aldım, bu da benim için bir onurdur. Çankırı’yı seviyorum, Çankırı’lıları seviyorum, eminim ki onlar da beni ve teşkilatımı seviyor. Çankırı’ya geldiğimde çalabileceğim birçok kapım olduğunu da biliyorum.” diyerek sürdürdüğü konuşmasını, “Hepiniz hakkınızı helal ediniz.” diyerek sonlandırdı.

Olay 18 ailesi olarak, fahri hemşerimiz Sadettin Aksoy’a bugün başladığı Bolu İl Emniyet Müdürlüğü görevinde de üstün başarılar ve sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür diliyoruz.

reklam

YORUM YAP