reklam
reklam
DOLAR32,3926% -0.1
EURO34,6225% -0.56
STERLIN40,4987% -0.79
FRANG35,2477% -1.19
ALTIN2.387,61% -1,95
BITCOIN60.133,29-4.188
reklam

1074 ÇANKIRISPOR’UN YENİ BAŞKANI BARBAROS ÖZDEMİR’İ TANIYALIM

Yayınlanma Tarihi : Google News
1074 ÇANKIRISPOR’UN YENİ BAŞKANI BARBAROS ÖZDEMİR’İ TANIYALIM
reklam

1074 Çankırıspor’umuzun yeni başkanı Barbaros Özdemir oldu. Peki Barbaros Özdemir kimdir, nerelidir, ne işle meşguldür??? Tüm bu sorularımızı kendisiyle yaptığımız röportajda Barbaros Özdemir’e sorduk. Sorularımıza verdiği içten samimi cevapları ve güzel sohbeti için kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

“Ben Barbaros Özdemir, 1974 İstanbul doğumluyum, aslen Korgun ilçesi Alpsarı köyündenim. Halen İstanbul’da Radyo-Televizyon ve Medya Organizasyon işleriyle uğraşıyorum. Yaren TV, Çankırı TV ve Çankırı’daki Best Radyo’nun sahibiyim. 1993’ten beri radyo programcılığı, sahne sunuculuğu, TV programcılığı ve TV işletmeciliği yapıyorum. Medyanın birebir içindeyim, sahne organizasyonu, konser organizasyonu, festival organizasyonları yapıyorum.

Yani sektörün içindeki birçok dalla uğraşıyorum ama biraz daha geriye gidersek ben futbola 13 yaşında Fenerbahçe altyapısında başladım, o zamanlar hayalim futboldu. 16 yaşlarımda İmaret’in oradaki Çankırıspor’un Ranzalı kamp yerinde kamp yapanlardanım. 20 li yaşlarda 3. ligde profesyonel olarak top oynadım, yani çok güzel bir futbol geçmişim oldu ama sonradan medya işiyle uğraşmaya başladım.

Kısmet oldu, gönül verdiğim memleketimin en güzide futbol takımına Kulüp Başkanı olarak geldim. Futbolun farklı bir sevda olduğunu bildiğim için memleketim adına bir şeyler yapmak istiyorum. Tabi bu tek başına olmaz hep birlikte Ankara’sıyla İstanbul’uyla Türkiye’nin dört bir yanındaki hemşerilerimizin ve tabiiki Çankırı halkının desteğiyle takımımızı gelebileceği en güzel yerlere taşımayı hedefliyoruz.

İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Zeynettin Aydın, İstanbul Çankırı Vakfı Başkanı Kaptan Mustafa Can sürecin en başından beri hep yanımızda oldular sağ olsunlar. Kaptan Mustafa Can’ın sahibi olduğu CARMED İlaç takımımızın ilk sponsoru oldu, bunun için kendisine ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.

1074 Çankırıspor olarak futbol takımımızla yakaladığımız başarıyı devam ettirip sporun diğer dallarında da takımlar yetiştirmeyi ve Çankırı’mıza sporun her alanında başarılı takımlar kazandırmayı istiyoruz. Bu sayede gençlerimizi kötü alışkanlıklar yerine spora teşvik ederek sağlıklı, huzurlu ve kendine güvenen nesiller yetiştirebileceğimizi düşünüyoruz.”

reklam

YORUM YAP