reklam
reklam
DOLAR32,3898% -0.13
EURO34,7716% -0.2
STERLIN40,7477% -0.33
FRANG35,5307% -0.41
ALTIN2.429,35% -0,24
BITCOIN63.643,571.687
reklam

EREN YILMAZ “BU KÖTÜ GİDİŞATA DUR DEMEK İÇİN BEN DE VARIM” DİYOR

Yayınlanma Tarihi : Google News
EREN YILMAZ “BU KÖTÜ GİDİŞATA DUR DEMEK İÇİN BEN DE VARIM” DİYOR
reklam

Çankırı İYİ Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi, genç iş insanı Eren Yılmaz, İYİ Parti Çankırı Milletvekili aday adaylığı için başvuru dilekçesini bugün İYİ Parti İl Başkanı Aydın Akbaş’a verdi. Yılmaz, başvuru öncesinde yaptığı açıklamada katılımcılara ve kendisini destekleyenlere teşekkür etti. CHP İl Başkanı Galip Ağaoğlu ve Deva Partisi İl Başkanı Mustafa Avşar’da Milletvekilliği aday adaylığı başvurusu sırasında Eren Yılmaz’ın yanında oldular.

Çalışanların hakkını alabildiği, insanımızın fikirlerini özgürce ifade edebildiği, gençlerin mutlu olduğu, annelerin tencereleri kaynatabildiği babaların ise eve ekmek götürebildiği bir Türkiye özlemi içinde olduğunu vurgulayan genç iş insanı Eren Yılmaz, şu konulara değindi:

“Sayın İl Başkanım, sayın Merkez İlçe Başkanım ve Yönetim Kurulu Üyelerim, teşkilatımızın çeşitli kademelerinde görev almış değerli iyi Partili Gönüldaşlarım, bugün bana destek olmaya gelen değerli dostlarım, basınımızın değerli temsilcileri, hepinizi en samimi duygularla saygıyla selamlıyorum. Öncelikle ülkemizin başına gelen deprem ve sel felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Hepimizin başı sağolsun.

Tarihimizin en önemli seçimlerinden birine adım adım yaklaşmaktayız. Biliyoruz ki bu seçim ülkemizin hem bugünü hem de yarını için büyük bir önem arz ediyor. Ülkemizin mutlu ve zengin bir ülke olmak için her şeyi vardır. O kaynakları kimin nasıl kullandığı esas sorunumuzdur. daha güçlü bir Türkiye’nin, demokrasi ile adalet ile mümkün olduğunu biliyor, bugünkü adaletsizliklerin, yarınları da heba edeceğinin farkındayız.

Güçlü ve Yeni Türkiye yolunda Çankırımıza ve ülkemize hizmet etme gayesiyle, Millet İttifakı ve İyi Parti’den Milletvekili aday adaylık başvurumu siz değerli dostlarımla paylaşıyorum.

Kiminizle uzun zamandır tanışıklığımız ve dostluğumuz var. Kiminizle de İlçe Yönetim Kurulu’ndaki görevim dolayısı ile tanışıyoruz. Ancak tanışmamış olduğumuz arkadaşlar için kendimi kısaca tanıtmak istiyorum. 1990 Çankırı doğumluyum. İlk ve ortaöğrenimini burada tamamladım. 2012 yılında, Konya Selçuk Üniversitesi Ziraat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldum. İş hayatıma bankacılıkla başladıktan sonra 2019 yılında ortağı ve kurucusu olduğum Çankırı Ziraat isimli şirketimizde zirai ilaç tohum gübre ve alet makina alanında hizmet vermekteyiz. Aynı zamanda TARSİM eksperliği yapmaktayım. Evli ve 1 çocuk babasıyım.

Çankırılı hemşehrilerimiz için; durmayacağız, beklemeyeceğiz gecikmeyeceğiz ve kişisel ihtiraslarımız için birbirimize düşmeyeceğiz. Milletimizin her bir Ferdi için mücadele ederken kendi koltuklarımızı düşünüp milletimizin derdini unutmayacağız.

Çalışanların hakkını alabildiği, insanımızın fikirlerini özgürce ifade edebildiği, gençlerin mutlu olduğu, annelerin tencereleri kaynatabildiği babaların ise eve ekmek götürebildiği bir Türkiye özlemi içindeyim. Herşeyden önce bir baba olarak; evladımın geleceğini dair benim de endişelerim var. Gençler arasında yapılan araştırmalarda neredeyse yarısından fazlası ülkemizi terk etmek hayalleri kurarken, bir baba olarak yarın daha kötü olmadan ve bu kötü gidişata dur demek için ben de varım diyor ve milletimizin bana vereceği görevi layıkı ile yapmaya hazır olduğumu siz değerli hemşehrilerim huzurunda bildirmek istiyorum.”

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.