reklam
reklam
DOLAR32,4073% -0.08
EURO34,6488% -0.53
STERLIN40,5372% -0.74
FRANG35,2857% -1.12
ALTIN2.391,23% -1,80
BITCOIN60.174,37-4.498
reklam

BAŞKAN ESEN ÖĞRETMENLERLE YEMEKTE BULUŞTU

Yayınlanma Tarihi : Google News
BAŞKAN ESEN ÖĞRETMENLERLE YEMEKTE BULUŞTU
reklam

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile düzenlenen programda merkezde görev yapan öğretmenler ve emekli öğretmenler ile bir araya geldi. Öğretmenleri akşam yemeğinde ağırlayan Başkan Esen, masaları tek tek gezerek öğretmenler ile sohbet etti. Kutlama programına; Çankırı Valisi Abdullah Ayaz,  İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Salih Büyük, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Harun Çifti de eşlik etti.

Açılış konuşmasını yapan Esen, her öğretmenin öğrencilerinin hayatında ayrı bir hikâye yazdığına değinerek “Böylesine bir var oluş kime ve hangi mesleğe nasip olur? Belediye Başkanı olarak şunu söyleyebilirim ki; makamlar geçici. Bizler bu makamlardan gittiğimizde en fazla yaptığımız hizmetler ile övünebiliriz. Ama sizler, büyük bir emek ve özveri ile nitelikli insan yetiştirmenin gururunu her daim yaşayacaksınız. Gittiğiniz her yerde, hayatına dokunduğunuz bir öğrenciniz ve dahası bir bardak çayını içebileceğiniz vefanız olacak.” dedi.

Esen, pandemi sürecinde büyük fedakârlık gösteren sağlık çalışanlarına da teşekkür ederek eğitim alanında da öğretmenlerin ne büyük sorumluluk üstlendiklerini kaydetti. Müzikli eğlence ile devam eden programda öğretmenler, davetinden dolayı Esen’e teşekkür etti.

reklam

YORUM YAP