25 EYLÜL ECZACILAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

İnsanlık tarihi kadar eski bir geçmişe sahip olan eczacılık, ülkemizde olduğu gibi dünyada da önemli meslek gruplarından biri olarak dikkat çekiyor. Ülkemizde de on binlerce eczacı vatandaşlara sağlık alanında hizmet vermeye devam ediyor.
Ülkemizde her yıl, akademik eczacılık eğitiminin başladığı 14 Mayıs tarihi, Eczacılık Günü olarak kutlanmaktadır. 2009 yılında İstanbul’da düzenlenen Dünya Eczacılık Kongresi sırasında, delegasyonun “FIP’in kuruluş tarihi olan 25 Eylül’ün tüm dünyada ortak olarak Dünya Eczacılık Günü adıyla kutlanması” önerisini, Uluslararası Eczacılık Federasyonu (FIP) delegasyonu oy birliği ile kabul edilmiştir. FIP Genel Kurul’da kabul ettiği öneriyi, daha sonra tüm dünya ülkelerine bildirdi ve “25 Eylül tarihinin Dünya Eczacılık Günü olarak kutlanacağını” ilan etti.
Olay 18 ailesi olarak, tüm eczacılarımızın 25 Eylül Eczacılık Günü tebrik ediyor, sağlımıza verdikleri değerli katkılardan dolayı kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz.

-
SEVİLAY KANTAŞ’TAN BİR BAŞARI HİKAYESİ
-
ASKON’DAN GÜNEYDOĞU ÇIKARMASI
-
BAŞKAN ESEN BASKETBOL MÜSABAKALARININ AÇILIŞINI YAPTI
-
DENİZ: “TEK BİR KAYBA DAHA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK”
-
MEVLİD-İ NEBİ HAFTASINDA O’NU ANLAMAK…
-
BAKAN URALOĞLU: “ZENGEZUR KORİDORU TÜRK DÜNYASINI BİRBİRİNE BAĞLAYACAK”