1074 ÇANKIRISPOR 1 NİKSAR BELEDİYESPOR 0

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta mücadele eden 1074 Çankırıspor kendi sahasında konuk ettiği Niksar Belediyespor’u 1-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.
Vali Hamdi Bilge Aktaş, Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, Çankırı Amatör Kulüpler Federasyonu Başkanı Celal Kaman, 1074 Çankırıspor Başkanı Alaattin Arslan’ın da izlediği karşılaşmada, Cuma günü takımdan istifa eden Fahri Aytaç’ın yerine Teknik Direktör olarak Ali Bayır vardı. Her iki takım sahaya ellerinde “Kadına Şiddet İnsanlığa İhanettir” yazılı pankart ile çıktı.
Maçın tek golü, 39. dakikada kullanılan korneri müthiş zamanlamayla kafa golüne çeviren Semih’ten geldi. Semih’in golü 1074 Çankırıspor’a galibiyeti ve beraberinde 3 puanı getirdi.
BENZER HABERLER

-
SEVİLAY KANTAŞ’TAN BİR BAŞARI HİKAYESİ
-
ASKON’DAN GÜNEYDOĞU ÇIKARMASI
-
BAŞKAN ESEN BASKETBOL MÜSABAKALARININ AÇILIŞINI YAPTI
-
DENİZ: “TEK BİR KAYBA DAHA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK”
-
MEVLİD-İ NEBİ HAFTASINDA O’NU ANLAMAK…
-
BAKAN URALOĞLU: “ZENGEZUR KORİDORU TÜRK DÜNYASINI BİRBİRİNE BAĞLAYACAK”
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.